Kristálycsillárok és LED csillárok modern stílusban

A kristálycsillárokról sokaknak a nagy klasszikus stílusú, óriási méretű lámpatestek ugranak be, amelyeket a palotákban és kastélyokban alkalmaztak nem csak világítási célból, hanem ezzel fejezték ki a gazdagságot és igényességet.
Az ilyen stílusú kristálylámpákat még a 21. században is előszeretettel alkalmazzák, de aki a modern, kifinomult stílusú lakásába szeretne csillárokat elhelyezni, az is számtalan lehetőség közül választhat.
Nem csupán a csillárok külalakjánál van számos opciónk, de a megfelelő helyiség és a világítótestre szánt összeg szerint is sok lehetőség közül választhatunk.

Ezeket tartsuk be, ha csillárt választunk

1. A helyiség dizájnja, ahova a kristálycsillárt szánjuk

Passzol-e a csillár külalakja és stílusa a helyiség színéhez és hangulatához?

2. Mennyi fényt igényel a helyiség?

Világítsa-e meg az egész szobát a lámpatest vagy egy kis hangulatfény is elégséges?

3. A helyiség mérete:

Egy pici szobában elhelyezett monumentális kristálycsillár egyértelműen nem optimális, azonban egy nagyon kis méretű csillár viszont nem adja meg a kellő pompát és eleganciát a helyiségnek. A megfelelő méret kialakításához a Cryst csillárgyártót érdemes felkeresni.

Mindenképpen figyeljünk oda a kristálylámpa méretére, hogy tökéletesen illeszkedjen a szoba méreteihez.

Néhány modern kristálycsillár hazánkból és

Budai lakás Quadra csillárjai
Egy budai lakás nappaliját 2 db Quadra kristálycsillár és 3 db eredeti ólomkristályokkal díszített falikar ékesíti a szobát.

Pesti felújított családi ház
A pesti családi ház felújítása során kerültek felszerelésre az ólom kristályokkal díszített világítótestek és egy gyönyörű egyedi csillár ékesíti a lépcsőfordulót.

Miskolci Vigadó
A Vigadó csodásan felújított Nagytermében elhelyezett Cryst Lighting által gyártott csillárok.