Az online értékesítésnél az egyik alapvető feladat a weboldal készítés. A hirdetések és a közösségi média önmagában kevés termékeink eladásához, hiszen az emberek legszívesebben webáruházban vásárolnak. Ha kihagyod ezt a lehetőséget, a potenciális vevők sokaságától esel el.

Az egyedi webáruház saját márkádra épül, olyan online bolt, ami céged, vállalkozásod arculatát tükrözi. Jó megoldást jelenthetnek a kulcsrakész alternatívát kínáló szolgáltatók, akik nem csak fizetős megoldásokat, hanem ingyenes opciót is kínálnak a webáruház készítés mellett döntő eladóknak, de ennek a módszernek azért hátrányai is vannak.

A Big Cartel, a Shopify vagy a Weebly gyors és hatékony megoldást jelentenek az online piacra való felkerüléshez, de hátrányaik bőven vannak, amikkel rövid idő alatt szembesülhetünk.

Egy komolyabb, nagyobb termékkínálattal rendelkező cég palettáján bizony nem csak 10-15 termék kerül bemutatásra. Fontos mérlegelnünk, hogy az ingyenes lehetőség csak limitált mennyiség feltöltését teszi lehetővé. Ezzel szemben az egyedi tervezésű webáruházban határ a csillagos ég. Így egy nagyobb webáruház létrehozásánál a választás nem is kérdés.

Az egyedi tervezésű webáruház nem hemzseg a sablonoktól, sőt, olyan saját üzletre szabott megoldásokkal szolgál, amit kifejezetten az adott üzletágra készítenek. Így lehetséges az, hogy virtuális üzleted a vásárlók elégedettségét szolgálja és mielőbb váljon honlapod gyakran látogatott felületté. A Coderweb által készített webáruház megtart minden potenciális vásárlót, mert minden igényt kielégít. Aki komolyan gondolja az online értékesítést, az csak a webáruház beindulása után próbálkozik más internetes fórummal.

A webshop pedig valóban jó befektetés, már csak azért is, mert nélküle tulajdonképpen hátrányunk keletkezik. A kifejezetten a cégedre szabott csomagot természetesen előbb jól meg kell tervezni, előtérbe helyezve a felhasználóbarát módozatokat és az egyszerű, mindenki számára követhető megoldásokat.