kárpit tisztítás

Gazdaságos megoldás a takarításhoz

A családjában valaki porallergiában szenved, esetleg lakásában él szőrös házikedvenc vagy kisgyerek?

Akkor Önnek amire szüksége van, az a takarítógép bérlés Budapest területén! Egy professzionális, minőségi takarítógéppel nem csak könnyedén és gyorsan takaríthat, hanem egyúttal fertőtlenítheti is otthonát, továbbá megszabadulhat a poratkáktól is.

A poratkák nagyon apró, egy milliméternél is jóval kisebb, szabad szemmel gyakorlatilag láthatatlan, szinte átlátszó élősködő rovarok, amik a pókok közeli rokonai. A pókokkal ellentétben azonban nem más rovarokkal, hanem lehullott emberi hámsejtekkel táplálkoznak. Ezekből bőségesen találnak szőnyegekben, kárpitozott bútorokban vagy ágyakban. Mivel ezek mélyén a szövetekben élnek, a kézi súrolás, illetve a hagyományos porszívók nem érik el őket; miután elpusztulnak, testük elporlad, kiszárad, és a levegőbe kerül, ezzel okozva porallergiás tüneteket.

Egy Kärcher Puzzi 10/1 takarítógép ezzel szemben a meleg, tisztítószeres vizet mélyen a szálak közé fecskendezi, majd szívófejével összegyűjti az elhasznált, piszkos vizet egy külön tartályba. Erős szívófejének hála a szőnyegek száradási ideje is töredékére csökken.

A géphez használható szőnyegtisztító fej és kárpittisztító fej is, tehát egyetlen gép alkalmazható szőnyegek mellett kárpitozott bútorok, kanapék, fotelek és autóbelsők takarítására is többek között.

Amennyiben minket választ, a kárpittisztító gép kölcsönző Budapest területén igazán kedvezményes házhozszállítási díjjal történik, és a bérlés is elég olcsó ahhoz, hogy gazdaságos és észszerű alternatívája legyen a vásárlásnak. A szolgáltatásunkkal nem csupán anyagilag jár jól, hanem a lehető legkényelmesebb is. Miután felhív minket, kollégánk a megbeszélt időpontban kiviszi a gépet, beüzemeli, bemutatja hatékony használatát, majd használat után, a nap végén érte is megy, tehát Önnek egyetlen lépést sem kell tennie.

Emellett nálunk nincs letéti díj sem. Forduljon hozzánk bizalommal, tegyen egy próbát és garantáltan nem bánja meg!