go-na magazin

Go Nature magazin, az utazás és a természet szerelmeseinek

A Go Nature, vagy Irány a Természet magazin elsődleges célja az ismert, népszerű idegenforgalmi látványosságok bemutatása és részletes információk közlése a megközelítés megkönnyítésére. Rövid, lényegre törő, áttekinthető formátum, fotók, videók, térképes megjelenítés, parkolási információk, a környék további látnivalói, étterem és szállás ajánló, amennyiben rendelkezésre áll ilyen.

Emellett a kevésbé ismert, népszerű „apró csodák” bemutatása, amik mellett könnyedén elhalad a kevésbé tájékozott utazó, pedig minimális időráfordítással különleges élményben lehetne része. A hazai turisztikai látványosságok mellett a népszerűbb külföldi, elsősorban szomszédos országokban található látnivalókról is bőven esik szó. A magazinban részletes utazási információk segítik a kirándulások tervezését, mint például, melyik országban mikor vannak állami, vagy regionális ünnepek, milyen az aktuális szabályozás az országba való belépéssel kapcsolatosan.

A látnivalók és utazási információk mellett rengeteg hasznos tipp, ötlet, vásárlási tanács szerepel még az oldalon, nem csak utazás témakörben. Lehet olvasni a túrabakancsokon kívül, a bográcsozásról, az elektromos autókról, vagy éppen a légkondícionálókról. Házi praktikák, otthon-kert témakör egyaránt megtalálható.

Szintén kiemelt téma a természet és az egészség, a belső összhang kialakítása és fenntartása, a klímavédelem, a fenntartható fejlődés.

A magazinon lehetőség van vendég cikk megjelenésre és a cikk csere-bere is lehetőség, amennyiben értékes oldalról kapunk viszont linkeket, de kérésre kiváló minőségű, jól optimalizált SEO barát szövegírást is lehet kérni, szinte bármilyen témakörben. A látogatottság közepesnek mondható, időszakosan meg tud ugrani, jellemzően havi 1000 egyedi látogató érkezik elsősorban a Google organikus találataiból. A kihelyezett vendég cikkeket is olvasgatják a látogatók, így hosszútávú márkaépítésre is alkalmas az oldal. Külön díjazásért lehet kérni állandó főoldali rögzítést is. Normál esetben véletlenszerűen kerülnek a főoldalon megjelenésre a vendég cikkek, így hosszútávon sem süllyednek el az ide kihelyezett tartalmak, bár az alap konstrukcióban nincsen benne a főoldali kiemelés.

Az árazás változó, attól függően mi a témakör, milyen maga a kapott szöveg, például képvisel e önmagában értéket. 10-25 e Ft közötti árral célszerű számolni.

Minta PR cikkek

Saját szövegírás, tematikus bejegyzés: https://go-na.hu/bogracsozas-hatarok-nelkul/
Saját szövegírás, nem tematikus bejegyzés: https://go-na.hu/a-szamitasokbol-kiderult-mennyibe-kerul-valojaban-egy-elektromos-auto-otthoni-feltoltese/
Kapott szöveg kihelyezve: https://go-na.hu/fuggony-lakasunk-egyik-fontos-kiegeszitoje/

 

A domain korrekt metrikákkal rendelkezik

DA (Moz) 59
PA (Moz) 37
DR (Ahrefs) 12
UR (Ahrefs) 15
TF (Majestic) 5
CF (Majestic 11