A tv műsor keresés a távirányító kapcsolgatásával a legtöbbünknek viszonylag hamar rémálommá válik, így feladjuk, hogy a sok-sok csatorna közül találjunk valami ígéretes programot.

Akik ismerik a TV Mustra tv műsor kínálatát, azok másképp gondolkodnak. Először nem a tévét kapcsolják be, hanem a weblapot nyitják meg monitoron, tableten vagy telefonon és a tökéletesen áttekinthető rendszer segítségével egyszerűen végigvezetik a szemüket az éppen akkor sugárzott adásokon.

Az RTL klub műsor híres a változatosságáról és arról is, hogy rengeteg reklám szakítja meg a szórakoztató show műsorokat, filmeket és tulajdonképpen minden mást a Híradó kivételével. Képzeljük csak el, hogy a kedvenc filmünk ismétléséről éppen azért maradunk le, mert a reklám alatt kapcsoltunk oda. Fogalmunk se lesz róla, mégis kihagyunk egy nosztalgikus, jó érzést adó programot. Ezért ez nem a legjobb módszer. E helyett a TV Mustra egy zöld függőleges vonallal jelöli, hogy hol tart az éppen sugárzott műsor, így ha reklámot látsz mégis a képernyőn, tudhatod, hogy mit és melyik részénél szakítottak meg.

Sőt! A csatornák egymás alatt vannak, így látod, hogy az idővonallal jól látható műsorkezdeteket és műsorvégeket, hogyan tudod egymáshoz illeszteni. Egyik szórakozásból átléphetsz egy másikba, hangulatodnak megfelelően és mindezt előre tervezheted. Hát nem tökéletes?

Nincs kényelmesebb és gyorsabb megoldás a teljes tv műsor áttekintéséhez. Ami pedig 195 csatornát jelent ezen a platformon. Kell, hogy találj köztük kedvednek megfelelőt.

A sorozatkedvelők most fellélegezhetnek, hiszen az aktuális tv műsor pár kattintással megmutatja a részek kezdési idejét.

A cím nem elég a választáshoz? Erre szolgálnak a részletes ismertetők. Az aktuális kínálat egy szóval átláthatóbbá válik, aminek minden felhasználó és tv néző örül. Ha pedig a jövőre vagyunk kíváncsiak, nem a jelenre, akkor felmérhetjük a jövőben adásba kerülő műsorokat is.