Kismamaként az élet egy egészen új szakasza indul el. Minden, ami addig fontos volt, átértékelődik, és ugyanakkor újragondolást is igényel. Nincs ez másként az öltözködéssel összefüggésben sem. Az egyre növekvő pocak, majd a gyerkőc utáni rohangászás egyre inkább a kényelem irányába mozdítanak. Vajon le kell mondani a nőies megjelenésről kismamaként? Vagy léteznek olyan alternatívák, melyeknek köszönhetően megélheted nőiességed, de mégsem kell feszengened egész nap?

A komfortosan viselhető lábbeliket és ruhákat mindannyian szeretjük. A sportcipők és a sneakerek legalább olyan kedveltek, mint az alapdarabnak számító farmer és póló párosítása. Különösen fontosak a kényelmes ruhák kismamáknak. A pocaklakó érkezésére várva, az egyre nagyobb méretek állítanak kihívás elé. A várandós leggings és a kifejezetten a pocak megtámasztását nyújtó nadrágok is társíthatóak stílusos, vagány felsőkkel. Ki mondta, hogy ízlésedről le kellene mondanod azért, mert új taggal bővül a család? A kényelem oltárán ma már nem kell feláldozni a vonzó megjelenést.

A kismama leggings különösen praktikus viseletnek számít, és hűvösebb időben is komfortosan bevethető. Az alapszínek mellett a mintás és sportos kialakítás is helyet kap napjaink kínálatában. Akár rövidszárú változatban is beszerezheted új kedvenced, így a melegebb időszakban is abszolút kényelemben lehetsz. A várakozás hónapjaiban egymást érik a feladatok, de ez korántsem jelenti azt, hogy a komfortos darabok ne társulhatnának nőies és stílusos megjelenéssel.

S hogy mi a helyzet a baba érkezése után? Garantáltak az álmatlan éjszakák és az aggodalommal töltött nappalok? Az élet néha váratlan helyzetek elé állít, de az sem kizárt, hogy könnyebben veszed majd az akadályokat, mint azt először hitted. Vannak dolgok, amelyekbe csak bele kell vágni, és a helyzetek sora hozza maga után a megoldásokat is. Teendőid garantáltan könnyebben mennek majd akkor, ha kényelmes ruhadarabok sorakoznak szekrényedben, melyekhez bármikor szívesen nyúlsz. Dobd fel a babavárás és az első évek izgalmainak során színes, divatos, ízléses ruházattal, ami egyéni elképzeléseidhez, testalkatodhoz is passzol!